خیار شور کره ای سریع

این ترشی ها نیازی به پختن ندارند و در عرض چند دقیقه به هم می رسند. آنها با کمی ادویه کاملاً خوشمزه هستند.

خیار شور کره ای 10 دقیقه ای

دستور العمل های شام و دسر آسان مورد علاقه ما را مستقیماً در صندوق پستی خود دریافت کنید!

بیشتر عمرم متقاعد شده بودم که از ترشی متنفرم. وقتی در کودکی همبرگر سفارش می دادم، اگر همراه با ترشی هم بود، نه تنها ترشی ها را جدا می کردم، بلکه اطراف آن را هم می تراشیدم تا از شر باقی مانده آب ترشی خلاص شوم. من آنقدر دراماتیک بودم

تا زمانی که بالغ شدم و با یکی از عاشقان ترشی ازدواج کردم، کم کم متوجه جذابیت افزودن یک سبزی به ساندویچ‌هایم شدم. مدتی طول کشید، اما در نهایت من هوس کردم به آن رنگ روشن – چه از فلفل موز، نان و کره ترشی، یا هویج ترشی و دایکون که فروش عمده خیارشور بسیار رونق داشته است.

این ترشی های کره ای به سرعت به روش مورد علاقه من برای ارضای این هوس تبدیل شده اند. آن‌ها طعم تند ترشی‌های سنتی را حمل می‌کنند، اما مقداری گرما، سیر و شکر نیز دارند که آنها را غیرقابل مقاومت می‌کند.

من در ابتدا آنها را با این جوهای کره ای درهم و برهم ساختم، اما آنها طعم بسیار خوبی به همبرگرها، ساندویچ ها و کاسه های سوشی می دهند.

تجارت خیارشور

تنها با 10 دقیقه آماده سازی، این یک دستور العمل عالی است که می توانید در تمام طول هفته برای رویه و میان وعده تهیه کنید.

چنگال در حال چاقو زدن به دسته ای از ترشی های کره ای. مواد تشکیل دهنده کلیدی

این خیارها تعادل مناسبی از گرمای شیرین تند ایجاد می کنند. در اینجا چیزی است که برای ساخت آنها نیاز دارید!

خیار – من معمولاً از خیار انگلیسی یا کربی استفاده می کنم، اما خیارهای کوچک نیز خوب کار می کنند.

نمک – نمک رطوبت خیارها را خارج می کند و جزء اصلی این دستور غذا است. آن را کنار نگذارید!

سیر خرد شده – من دوست دارم از سیر خرد شده در شیشه استفاده کنم. کمی ملایم تر از چرخ شده تازه است، اما همچنان طعم زیادی به آن اضافه می کند.

فلفل گوچوگارو – این یک نوع فلفل فلفل کره ای است که می توانید در اینجا یا در اکثر فروشگاه های مواد غذایی آسیایی پیدا کنید. کمی ملایم تر و دودی تر از تکه های فلفل قرمزی است که احتمالاً در قفسه ادویه خود دارید، اما اگر گوچوگارو را پیدا نکنید، آن ها جایگزین خوبی هستند.

سرکه شراب برنج، یا ممکن است آن را فقط به عنوان “سرکه برنج” ببینید.

شکر دانه ریز روغن کنجد برشته شده یا روغن کنجد معمولی که موجب صادرات خیارشور شده است.

دانه های کنجد برشته شده – اینها یک لمس خوب هستند، اما اختیاری هستند.

مواد لازم برای تهیه خیارشور کره ای در کاسه ها نشان داده شده است: خیار ورقه شده، شکر، فلفل چیلی، سیر، نمک، سرکه برنج، روغن کنجد.

طرز تهیه ترشی کره ای سریع

خیارها را به ورقه های متوسط ​​ضخیم برش دهید و در ظرفی بریزید.

بقیه مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.

روی برش های خیار بریزید و بریزید. بگذارید حداقل 10 دقیقه قبل از سرو بماند.

خیارها را در یک کاسه سفید با فلفل قرمز، نمک، شکر و سرکه چاشنی کرده باشید که قیمت خرید خیارشور صنعتی مناسب تر است .

ذخیره سازی و نکات:

من تقریبا همیشه این دستور را دو برابر می کنم. خیلی خوشمزه است، ماندگاری زیادی نخواهد داشت. خیارها را می توان کاملاً نازک یا کمی ضخیم تر برش داد. من آنها را کمی ضخیم تر ترجیح می دهم، زیرا آنها مدت بیشتری ترد می مانند. خیارها را می‌توان بلافاصله پس از درست کردنشان سرو کرد، اما اگر حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال نگهداری شوند، بهتر هستند. این ها قطعا مقداری گرما دارند، بنابراین اگر می خواهید تندتر باشد، از فلفل های فلفل کمتر استفاده کنید.

فروش انواع خیارشور ترد

خیار شور ریز ساده

ترشی کره ای حدود 2 هفته در یخچال می ماند. هرچه بیشتر بنشینند ترد کمتری خواهند داشت، اما همچنان طعم خوشمزه ای خواهند داشت!