وقتی خوردن خیار برای شما خطرناک و کشنده می شود!

مسئله ای که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم در مورد این است که چطور ممکن است خوردن خیار برای ما خطرناک باشد. با آراد برندینگ در مورد این مطلب عجیب و غریب همراه باشید.

خیار های گلخانه ای در بین خیار های دیگر از نوع محصولاتی می باشند که در همه فصل در بازار وجود دارد ولی خیار هایی که در محیط باز تولید می شوند فقط در فصل تابستان وجود دارند. برای خرید خیار گلخانه ای با ما ارتباط بگیرید.

اولین کشور تولید کنده خیار در جهان چین است که هم زمین کشاورزی فراوانی دارد و هم گلخانه های زیاد، سالانه بیش از 40 میلیارد کیلوگرم خیار در جهان تولید و مصرف می شود و در این جدول ایران رتبه سوم را دارد. خیار گلخانه ای درختی یک نمونه دیگر از خیار ها است که در بین انواع خیار ها پرورش می یابد.