خیارشور یکی از خوراکیها و چاشنیهای خوش طعم و پرخاصیت میباشد که میتواند برای سلامتی ارگانها و اندامهای داخلی بدن بسیار مفید و ضروری باشد. خیارشور شیشه ای دارای بسته بندیهای بهداشتی و تمیز می باشد که به طور معمول افراد زیادی اقدام به تهیه و مصرف آن می کنند.
طرز تهیه خیارشور فوری
می توان گفت خیارشور یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین انواع چاشنیهای موجود در جهان و همچنین کشور ایران می باشد که در کنار انواع مختلف غذاهای سنتی و فست فود می توان از آن استفاده کرد و از خواص بینظیر آن بهره مند شد.
علاوه بر طعم عالی خیارشور دارای خواص زیادی می باشد که ممکن است بسیاری از افراد از آن آگاه نباشند مقدار بسیار بالای آنتی اکسیدان موجود در خیار شور می تواند باعث رشد و افزایش سلولهای سرطانی را بگیرد و باعث حفظ سلامت و طول عمر افراد شوند. همچنین آنتیاکسیدان موجود در آن می تواند از تخریب و صدمه دیدن DNA جلوگیری نماید.
خیارشور حاوی مقادیر بسیار زیادی ویتامین A و K می باشد که می تواند باعث افزایش ارگان ها و اندام های داخلی بدن شود. به عنوان مثال ویتامین K موجود در خیار شور می تواند باعث حفظ ساختار اسکلتی بدن شود و استخوانها را تقویت کند. همچنین این ویتامین می تواند جلوی مشکلات مختلف مانند آرتروز و پوکی استخوان را بگیرد.
بسیاری از افرادی که به بیماری های مختلف چشمی مبتلا هستند به دلیل کمبود ویتامین A می باشد مقدار بسیار بالای ویتامین های موجود در خیار شور می تواند بیماری های چشمی مانند تاری در شب و آب مروارید را درمان نماید.
علاوه بر موارد ذکر شده خیارشور دارای مقادیر بسیار زیادی سدیم و پتاسیم می باشد که سدیم موجود در آن می تواند باعث کاهش کلسترول بد موجود در خون شده و باعث حفظ سلامت قلب و عروق شود.
همچنین این ماده می تواند از سکتههای مختلف جلوگیری نمایند مقدار زیادی باکتری پروبیوتیک موجود در این چاشنی می تواند سبب تسریع هضم غذا شده و برای افرادی که دارای مشکلات معده و دستگاه گوارش میباشند گزینه بسیار مناسبی محسوب شود.
بهتر است بدانید مقدار بسیار زیاد خیارشور را فیبر و آب تشکیل می دهد که برای افرادی که اقدام به لاغری می کنند; گزینه بسیار مناسبی محسوب می شود.
افرادی که قصد گرفتن رژیمهای لاغری مختلف را دارند؛ می توانند به صورت روزانه در رژیم غذایی خود اقدام به مصرف خیارشور نمایند. همچنین به دلیل وجود املاح معدنی و ویتامین های متنوع در خیارشور می توان برای ورزشکاران و بدنسازان گزینه بسیار مناسبی به حساب بیاید.
خیار به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد بسیاری از افراد اقدام به شور و انداختن آن می کنند تا بتوانند به مدت بیشتری از آن نگهداری کنند و از خواص بینظیر آن بهره مند شوند.
بهتر است بدانید خیارشور از خیار مرغوب تهیه می شود که به دو روش تخمیری یا شور انداختن با استفاده از سرکه تهیه می شود که روش دوم آن در کشور ایران متداول تر می باشد.
این ماده غذایی که حاوی مقادیر بالایی آب و سدیم می باشد باعث جلوگیری از گرفتگی عضلات می شود بسیاری از ورزشکاران بعد از تمرینات سخت آب زیادی از دست دادهاند که مصرف خیارشور در رژیم غذایی آن ها می تواند آب از دست رفته بدن آنها را جبران نماید.
همچنین مصرف منظم خیار شور می تواند باعث بهبود عملکرد کبد شده و سموم بدن را دفع نماید مصرف روزانه این چاشنی می تواند مسمومیتهای کبدی را خنثی کند و برای افرادی که به مشکلات کبدی مانند کبد چرب مبتلا هستند گزینه بسیار مناسبی به حساب بیاید.
خیارشور که سرشار از فیبر آب و باکتری های پروبیوتک می باشد باعث حفظ کارکرد و سلامت روده ها می شود و می تواند از مشکلات مختلف مانند یبوست جلوگیری نماید باکتری هایی که در دهان هستند و باعث ایجاد بوی بد و نامطبوع می شوند؛ آب خیارشور که دارای خواص ضد باکتریایی باشد می تواند این بوی بد را رفع کرده و اثرات خوبی در حفظ سلامتی به همراه داشته باشد.
خیارشور شیشه ای فوری
خیار شور از جمله خوراکی های حاوی مواد مغذی مختلف بوده و یکی از منابع عالی از باکتری های مفید به حساب می آید که در بدن ما می تواند باعث افزایش فعالیت های سلولها و باکتری های پروبیوتیک شوند.
مصرف منظم و مرتب خیارشور می تواند باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش شود و عدم تعادل باکتری ها مفید را از بین ببرد. همچنین بسیاری از اختلالات جزئی معده و دستگاه گوارش با مصرف خیار شور که دارای املاح معدنی و فیبر می باشد بر طرف می شود.
به دلیل آنکه در تهیه خیارشور از سرکه استفاده می کنند این ماده می تواند باکتری های مضر را کاهش داده و سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد. خیارشور که دارای کالری بسیار کم و کربوهیدرات پایینی می باشند یک خوراک بی نقص برای افراد مبتلا به دیابت به حساب می آید که میتواند سطح قند موجود در خون را کنترل نماید.
همان گونه که گفته شد خیارشور منبع غنی از باکتریهای مفید پروبیوتیک می باشد که باعث افزایش حفظ سلامت اندام طحال میشود و خطر ابتلا به انواع سرطان طحال را کاهش می دهد.
یکی از مهم ترین توصیه های پزشکی در مورد مصرف خیار شور این است که بهتر است افرادی که دارای سوزش معده هستند این ماده غذایی را در کنار وعده های اصلی استفاده کنند و از تنها مصرف کردن خیارشور پرهیز کنند.
همچنین افرادی که دارای اشتهای کم هستند از جمله کودکان در کنار غذای اصلی خود می توانند به منظور افزایش اشتها از خیارشور استفاده کنند.
بسیاری از افرادی که از بیماری های گوارشی از جمله هضم غذا رنج می برند می توانند از خیارشور که جزء مواد طبیعی حاوی پروبیوتیک میباشد استفاده نمایند.
بهتر است بدانید خوردن خیارشور باعث کاهش چربی های مضر خون می شود و در نتیجه سطح کلسترول موجود در خون را کاهش میدهد و بسیاری از مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهد و باعث کاهش ابتلا به انواع مختلف سکته ها ازجمله سکته قلبی می شود.
بهطور معمول خیارشور ها به صورت شیشهای و فلهای عرضه میگردند که هرکدام دارای فواید و یا معایب خاص خود میباشد. بسیاری از افراد به دلیل بهداشتی و تمیزتر بودن خیارشور شیشهای اقدام به تهیه و مصرف آنها میکنند. همچنین نگهداری خیارشور ها شیشهای برای مدتهای طولانی بسیار بهتر و راحتتر میباشد.